top of page
  • Jana

Tekma v agility-ju

Uspelo nam je 💪

V soboto (29.8.2020) smo uspešno organizirali še eno agility tekmo. Letos je bila to šele druga tekma za državno prvenstvo (korona nam vsem nagaja). Organizacija take tekme zahteva od nas ogromno predanosti in zadnjih 14 dni namenimo tekmi precej svojega prostega časa (zato smo bili tudi malo manj odzivni na e-maile, za kar se opravičujemo).

Hvala vsem članom in posameznikom, ki ste pomagali pri organizaciji ❤️. Brez vas nam ne bi uspelo!

Hvala vsem tekmovalcem (bilo vas je preko 100), ki ste se prijavili (na vreme žal nimamo vpliva 😬 Hvala sodniku in pripravniku (Matej Čuček in Zvonko Valenčak) za super parkurje in korektno sojenje 👌 Hvala vsem sponzorjem, ki ste prispevali nagrade (Mr. Pet, JollyBella' Pet gear, Vet klinika Lesce, Pasja pekarna Pika, Trgovina Mica, Humanimal fizio, Flaška, Ayatana - vegan culinary, Tiskarna Medium, Frizerstvo-kozmetika Pink Panter, Grafični atelje Tom, Rosje oblikovanje, Ro-tehnologija, Oblikovanje Alea) 🥰 Čestitke tudi vsem našim članom: Lara ( 🥈 mesto v A1 medium, Igor (🥈 mesto v A1 large), Brane (4. mesto v A1 large), Laura, Vita, Maja, Dominika in Sandi za super teke in vse rezultate! Nekateri ste doživeli tekmovalni krst in pred vami je še svetla prihodnost <3 Upam, da se naslednje leto spet vidimo (Y)




46 views0 comments

Recent Posts

See All

👉Nova skupina NADALJEVALNEGA TEČAJA male šole 👈

👉Nova skupina NADALJEVALNEGA TEČAJA male šole 👈 V torek, 7.11 2023 ob 18.00 začnemo z novo skupino nadaljevalnega tečaja. Tečaj je primeren za pse, ki so opravili malo šolo. Termin tečaja bo ob t

bottom of page